HISTORIKU

SIAME shpk, Shoqeri Italo-Shqiptare për tregtimin, projektimin, realizimin dhe asistencën në fushën elektrike...

PRODUKTE

Njihu me produktet më të reja të markës GEWISS duke shfletuar katalogun...

PROJEKTE

Njihu me disa nga realizimet tona me të reja...

RRETH NESH

KOMPANI E CERTIFIKUAR SIPAS STANDARDEVE EUROPIANË

SIAME sh.p.k eshte e pajisur si nga ana e bazes materiale dhe nga ana e pergatitjes professionale te personelit per te realizuar punime komplekse qe  perfshihen ne sherbimet e ofruara. Ne jemi ne gjendje te organizojme dhe te implementojme projekte te tipeve te ndryshem me celesa ne dore, qe nga studimi e projek-ideja, projekti i zbatimit, furnizimi i materialeve, realizimin e punimeve, supervizionin e tyre dhe venien ne pune te te gjithe elementeve te projektit dhe mirembajtjen e tyre.

 

Studio Projektimi  SIAME sh.p.k. ne ambientet e saj ka te instaluara nje rrjet te fuqishem kompjuterash te prodhimeve me te fundit, te pajusur me te gjitha software te nevojshem per te realizuar te gjtha llojet e projekteve te impianteve.Stafi teknik i saj eshte i afte te kryeje projekte dhe te drejtoje punimet per instalimin e pajisjeve ne fushat qe mbulon  Studio SIAME.

 

Ne kushtet kur vlera e nje ndermarjeje qendron ne fleksibilitetin dhe aftesine e vet per tu pershtatur ne kushte te ndryshme pune, dhe kerkeses per te zvogeluar sa me shume koston e mirembajtjes dhe administrimit te impianteve, shoqeria jone paraqet propozimin e saj per nje projektim te unifikuar, si metodologji pune dhe kusht per te garantuar shfrytezimin ne maksimum te burimeve te mundeshme ndermjet tipologjive te ndryshme te impianteve, duke perdorur zhvillimet me te reja dhe duke siguruar njekohesisht raportin me korrekt ndermjet kostos dhe cilesise.

 

Nje fushe tjeter ne te cilen zhvillon aktivitet firma SIAME jane kontratat e furnizimit me materiale te ndryshme elektrike.Qe nga fillimi e aktivitetit te saj e deri me sot firma SIAME ka fituar tendera te ndryshemme bashkine e TIRANES e disa te tjera ne rrethe per "Ndricimin Rrugor te Qytetit"

 

SHKARKO PREZANTIMIN TONË

PËR MË SHUMË INFORMACION

Ofrojmë eksperincën tonë në kryerjen e shërbimeve dhe punimeve me cilësi të garantuar dhe elemente sigurie sipas normave dhe standarteve të Komunitetit Europian.

PROJEKTE

1. Projektim dhe realizim te impianteve elektrike civile, industriale, dhe automatizimit industrial

 

2. Projektim dhe kabllim te kuadrove elektrik te tensionit te ulet per komandim dhe kontrollim.

 

3. Projektim dhe realizim te impianteve te sigurise dhe kontrollit.

 

4. Telecamera me qark te mbyllur.

 

 

5. Impiante zbulues tymi.

 

6. Impiant alarmi.

 

7. Impiant rregullator telefonik.

 

8. Projektim dhe realizim te impianteve per shpendarjen e tingujve.

 

9. Ruajtje me video dhe video konference.

 

 

10. Impiante telefonike dhe transmetim te dhenash.

 

11. Impiante ndricimi rrugore.

 

12. Mirembajtje te impianteve elektrike.

 

13. Shitje grosisteve te materialeve elektrike per te gjithe komunitetin.

 

PARTNERËT

KLIENTË & BASHKËPUNTORË

SHOWROOM

Ne bashkpunim me kompanine partnere italo-shqiptare EUROSISTEM Albania, SIAME sh.p.k ka sjelle se fundmi ne Tirane nje 'koleksion'  krejt ndryshe ne sherbim te artit te ndriçimit me mjaft produkte te nje dizajni inovativ dhe bashkohor.

 

Showroom-in mund ta vizitoni prane ambientit te qendres tegtare 'Casa Italia' , Tirane.

 

KONTAKT

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Na kontaktoni ose plotësoni dhe dërgoni formën e mëposhtme:

Zyrat

 

    Rr.Reshit Collaku

    Pallati Bora, Shk.2 ap.4 - Tirane

    +355 42 248634

    +355 42 248633

    [email protected]

 

Magazina

 

    Peze Helmes - Tirane

    +355 48 620020

    +355 48 620026

    [email protected]